Nazovite nas: +385 91 911 0639 | E-mail: mygreenislandstory@gmail.com

fgvtour


  1. SLAPOVI KRKE

 

 

 

 

Doživite nezaboravno iskustvo posjetom Slapovima Krke, prelijepom nacionalnom parku koji nudi mogućnost plovidbe brodom po rijeci plivanje, šetnju i uživanje u prirodi. Sa svojih sedam sedrenih slapova, Krka je prirodni i krški fenomen. Nacionalni park Krka obuhvaća dio najljepšeg toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole, a osim prirodnim obiluje također i kulturno-povijesnim spomenicima. Među njima se osobito ističe franjevački samostan na otočiću Visovcu koji se smjestio na ujezerenom dijelu rijeke. Na starim mlinicama preuređenim u male etnografske muzeje uživo ćete vidjeti kako se na stari način mljelo žito.

 

 

 

Glavna atrakcija Nacionalnog parka Krka njegovih su 7 slapova, među kojima je Roški slap najprostraniji, a Skradinski buk najveći i najpoznatiji. Ispod Skradinskog buka smještena je hidroelektrana Jaruga, druga najstarija hidroelektrana na svijetu i prva u Europi. Slapovi Krke privlačni su istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaju i svima koji žele uživati u ugostiteljskoj i kulturnoj ponudi. 

  

 

rokislapogrlice

 

 

SVAKI DAN OD TRAVNJA DO LISTOPADA

Polazna točka : SPLIT- 8.30 ispred zlatnih vrata (sjeverni ulaz u palaču)

Prijevoz klimatiziranim autobusom

Vožnja brodom 30 MIN

4 sata slobodnog vremena

 CIJENA : 200 KN ( 28 €)

 

 

             

  

2. SPLIT - PJEŠAČKE TURE

 

Dragi posjetitelji, putnici i ljubitelji istraživanja gradova pješke, imamo za Vas odličnu preporuku. Ako ste upoznali sve ljepote koje nudi naš prelijepi otok Šolta predlažemo Vam se zaputite do Splita i upustite se u avanturu istraživanja grada pješke. Pješačke ture u Splitu, jednom od najupečatljivijih lokacija svjetke baštine na Svijetu. Od 1979 stari dio grada Splita i Dijoklecijanova plača nalaze se na UNESCO-vom popisu svjetke baštine. Tura će vas provesti kroz 1700 godina staru Dijoklecijanovu palaču i pokazati Vam labirint skrivenih uličica, najmanju ulicu u cijelom svijetu (''Pusti me da prođem''), ulicu u kojoj se dogodilo ubojstvo posljednjeg rimskog cara i još mnogo toga.

  

split

 

SVAKI DAN OD TRAVNJA DO LISTOPADA

Polazna točka: Zlatna vrata (sjeverni ulaz u palaču)

 

 DIOKLECIJANOVA PALAČA : 100 KN /14 €/ 75 min

PJEŠAČKA TURA SPLIT : 160 KN / 22 € / 120 min

 

SECRET SPLIT TURA: 100 KN / 14 € / 20:30 H

 

 

INFO I REZERVACIJE

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

 

My green island, Obala braće Marchi 16, 21430 Maslinica

Saskinja d.o.o., ID: HR-AB-021-060167018

www.eko-adria-solta.com