Nazovite nas: +385 91 911 0639 | E-mail: mygreenislandstory@gmail.com

fgvtour


 

 

ZALJEV

Na Šolti ste i ne znate kako bi proveli ostatak Vašeg godišnjeg odmora? Imamo za Vas izvrstan prijedlog. Iznajmite brzi motorni čamac te doživite bezaboravno iskustvo. Zaplovite oko Šolte što bi bio najbolji način da u potpunosti doživite naš prekrasan otok. Južna strana otoka krije mnoge uvale koje su idealne za kupanje, a more je tirkizno i kristalno čisto.

Ukoliko Vam to nije dovoljno zaputiti se možete na čarobne otoke Dalmatinskog akvatorija, kombinacija dvaju najpopularnijih otoka Brača i Hvara gdje možete uživati u kupanju na Zlatnom ratu i razgledu top destinacije otoka Hvara s Paklenim otocima koji su poznati po prostranim lagunama okruženim gustom borovom šumom, mirisom lavande i ružmarina te raznim egzotičnim biljnim vrstama. 

Predlažemo i posjet Modroj špilji, poznatom prirodnom fenomenu koji se nalazi na istočnoj strani otoka Biševa. Nakon toga plovidbu možete nastaviti prema Zelenoj spilji gdje možete izdvojiti neko vrijeme za kupanje.

 

Svakako posjetite i poznatu zaštićenu plažu Stiniva, jednu od najljepših skrivenih plaža na otoku Visu i općenito na Jadranu. Dugačka je 30-tak metara i sa morske strane je zatvaraju litice međusobno udaljene niti četiri metra.. Nalazi se na južnoj strani otoka Visa.

Osim brzih motornih čamaca iznajmiti možete i pasaru koja je izvrsna za otkrivanje prekrasnih otočiča ispred Maslinice. Ništa manje nisu zanimljivi ni Krknjaši, prekrasna uvala gdje se možete kupati, roniti i istraživati obalu, a nalaze se sjeverno od Maslinice. A ukoliko ste ljubitelj adrenalina i avanturizma u ponudi imamo i najam eksluzivne jahte sa kojom možete proći sve gore spomenuto i puno više od toga. Na Vama je samo da odlučite i upustite se u nezaboravnu avanturu istraživanja otoka Šolte i prekrasnog Jadrana. Uživajte! 

  

 

 

 

SESSA MARINE KEY LARGO 20

Dužina : 6 m

Motor: Yamaha 115 KS

Maks: 7 ljudi

Skiper (po izboru) - 100 €

 

DNEVNI NAJAM : 211 €

VIŠEDNEVNI NAJAM: Cijena na upit 

 

BAYLINER CAPRI 1950

Dužina : 6 m

Motor: Mercury 140 HP

Maks: 7 ljudi

Skiper (po izboru) - 50 €

DNEVNI NAJAM : 230 €

VIŠEDNEVNI NAJAM: Cijena na upit

 

 

 

 

      

PASARA

Maks: 7 ljudi

Skiper (po izboru) -  100 KN (14 €)

DNEVNI NAJAM : 460 KN (62 €)

VIŠEDNEVNI NAJAM: Cijena na upit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My green island, Obala braće Marchi 16, 21430 Maslinica

 Saskinja d.o.o., ID: HR-AB-021-060167018

www.eko-adria-solta.com