Nazovite nas: +385 91 911 0639 | E-mail: mygreenislandstory@gmail.com

fgvtour

Od 88,00 € po danu

200 m
200 m
1400 m
3000 m
4 prs.
100 m
9000 m

Apartman Belleza di Villagio nalazi se u Gornjem Selu u unutrašnjosti istočne strane otoka Šolte, a ujedno je i najviša točka na otoku s koje se ruža pogled na more i zrači pravom dalatinskom tradicijom, a Belleza di Villagio nalazi se na najljepšoj lokaciji mjesta i sadržava čitav njegov karakter.

Dizajn, koji je savršeni spoj rustikalnog i modernog stila zadržava svoj izričaj kroz čitav apartman Belleza di Villagio koji se sastoji od kompletno opremljene i funkcionalne kuhinje, upaonice, dnevne i dvije spavaće sobe u kojima će vam svako jutro započinjati najljepšim pjesmama cvrčaka i ptičica. Šlag na kraju ove bez dvojbe izvrsne torte definitivno je predivno uređena prostrana terasa sa koje se pruža nezaboravan pogled na mjesto, šumu, maslinike i beskrajno plavetnilo mora i neba.

Jutro zapoćeto pjevom ptićica možete nastaviti pozdravom suncu jer s ovog mjesta možete udahnuti čitavu energiju buđenja cijelog otoka koji vam je na pogledu. Navečer možete pak uživati u zaista čarobnom zalasku sunca, osjetiti kako se i mjesto išuma i more i nebo opraštaju od sunca. Čarolija ne prestaje ni onda kada padne mrak jer vam se ako pružite pogled ka visinama otkriva svemirsko prostranstvo prosuto biserima i draguljima.