Nazovite nas: +385 91 911 0639 | E-mail: mygreenislandstory@gmail.com

fgvtour

Od 216,00 € po danu

2000 m
2000 m
10 m
60 m
13 prs.
2000 m
11000 m

Nakon stotinjak metara vožnje lošom betonskom cestom mislit će te da sanjate: Pred Vama je uvala iz bajke sa tirkizno modrim morem, okružena borovom šumom koja se spaja sa plavom pučinom. U daljini visoke planine dalmatinske zagore i otvoreni pogled na susjedni otok Brač i modru pučinu, utisci su koji će Vas pratiti ne samo za vrijeme odmora koji je pred Vama. Još par stotina metara vožnje uskim betonskim putem stigli ste na za Vas rezervirano parkiralište u dnu uvale. Slijedećih dvjesto metara hodate šetnjicom uz more do kuće Bonavita koja će slijedećih dana biti Vaš dom.

Kuća Bonavita građena je na strmom proplanku na čestici direktno do kristalno čistog mora. Građena je na pet visinskih nivoa povezanih vanjskim kamenim stepenicama. Dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom, spavačim sobama i dvije kupaonice nalaze se u središnjem dijelu, na drugoj i trečoj razini. Svaka razina ima natkrivenu terasu sa ludim pogledom na more uvale i borovu šumu na suprotnoj obali sa prednje strane, te rascvjetane vrtove sa ležaljkama, stolom i stolicama u sjeni vočaka i borova, sa stražnje strane kuće.

Najniža razina prostrana je natkrivena terasa sa pogledom na kupalište ispred kuće, turkizno modro more uvale i plavu pučinu, okružena rascvjetanim mediteranskim grmovima, vočkama i borovom šumom. Do terase je prostrana lijepo uređena spavača soba sa kupatilom, a na rubu terase je čajna kuhinjica. Dočekat će te izlaz sunca sa kafom ili čajom u ruci na ljuljačci, a pogled će se zaustavljati na prirodnim ljepotama oko Vas. Spustite se stepenicama do ukusno uređenog kamenog platoa i zaronite u „najljepše i najbistije more na svijetu“!

Najgornja razina posebna je zgrada okružena vrtom i terasama za boravak cijele obitelji.  

 

                                                KUĆA ZA ODMOR  B O N A V I T A

 srpanj  &  kolovoz       

438 €

dan dolaska & odlaska u 7.& 8. mjesecu: NEDJELJA

lipanj  &  rujan

330 €

listopad

250 €

ostali mjeseci

216 €

 

kaucija 300 €