Nazovite nas: +385 21 659 202 | E-mail: green-island@eko-adria-solta.com

fgvtour

Od 91,00 € po danu

500 m
400 m
50 m
150 m
2 prs.
400 m
8000 m

Kuća Lemony sa tri apartmana nalazi se u Maslinici apsolutno lijepoj poziciji. Vrlo lagano, za samo nekoliko koraka, za 2-3 minute na prekrasnoj šljunčanoj plaži okruženoj snovitim panorama otočića i kristalno čistog mora. Jednako kratka šetnja dovest će vas uz širokim stepenicama izravno na šetalištu uz more vašeg mjesta Maslinica sa svojim prekrasnim restoranima i mogućnosti za šetnje, sjesti i uživati ​​u prekrasnim raspoloženja i dojmove.

apartmanu Lemony A3 možete uživati ​​u udobnom životu i prekrasnim pogledima na izvrsnoj lokaciji. U ljetno svježe boje, stan ima jedna vrlo komforne spavaće sobe s velikom krevetom, kupaonicu s tušem i dnevnim boravkom s otvorenom kuhinjom i blagovaonicom, sve u svježim bojama. Apartman ima balkon ispred dnevnog boravka poziva vas na ugodan mir na ovom mjestu u bilo koje doba dana. Savršen apartman za 2 osobe da provedete prekrasan odmor!

Gosti očekuju vrlo dobru i suvremenu opremu s vlastitim perilicom posuđa i vlastitom perilicom rublja. Stoga svojim gostima nudi puno udobnosti i vremena za najbolje iskustvo odmora! Sunce je njihov stalni prijatelj bilo na terasi ili pjenušavih preko mora, ili kao fenomenalno prozirnom igrom boje od narančaste do crvene, možete diviti iznad horizonta ovdje svake noći svog omiljenog otvorenom prostoru. Bezbrižno ćete provesti prekrasne ljetne dane iz apartmana Lemony i početi opuštati doživljaj našeg stvarno lijepog otoka sa svojim brojnim posebnim značajkama koje želite otkriti!

Objekt:1
Stan za odmor Lemony A1  SMA-076
Od 102,00 € po danu
Kuća sa 3 apartmana i jednim velikim apartmanom Lemony smještenim preko cijelog prizemlja na 90 m2 smješten je na najljepšem dijelu mjesta Maslinica. Udaljen je od lijepe šljunčane plaže u divnom prirodnom ambijentu svega 200 m. Isto tako za samo nekoliko minuta stići će ...
Objekt:2
Apartman Lemony A2 SMA-077
Od 114,00 € po danu
Kuća Lemony sa tri apartmana nalazi se u Maslinici apsolutno lijepoj poziciji. Vrlo lagano, za samo nekoliko koraka, za 2-3 minute na prekrasnoj šljunčanoj plaži okruženoj snovitim panorama otočića i kristalno čistog mora. Jednako kratka šetnja dovest će vas uz širokim ...