Nazovite nas: +385 21 659 202 | E-mail: green-island@eko-adria-solta.com

fgvtour

Od 102,00 € po danu

500 m
400 m
50 m
150 m
5 prs.
400 m
8000 m

Kuća sa 3 apartmana i jednim velikim apartmanom Lemony smještenim preko cijelog prizemlja na 90 m2 smješten je na najljepšem dijelu mjesta Maslinica. Udaljen je od lijepe šljunčane plaže u divnom prirodnom ambijentu svega 200 m. Isto tako za samo nekoliko minuta stići će te šetnjom do rive i srca Maslinice sa konobama i restoranima, kafićima i barovima, dvorcem Martinis Marchi sa preljepom marinom na Jadranu, marketom i tržnicom. Uživajte u šetnji rivom ili doživite ljetne ugođaje i impresije uz kaficu u kafiću direktno uz obalu mora.

U apartmanu Lemony uživat će te u apsolutnoj tišini i slobodi, jer u kući nema drugih smještajnih jedinica. Gornji kat nije još završen, okoliš nije još kompletno uređen, što ne predstavlja nikakav problem, jer svijetli i u vedrim tonovima uređeni apartman sa svoje tri spavaće sobe, kupatilom sa tušem, prostranim i lijepim dnevnim boravkom, otvorenom kuhinjom, velikom sunčanom terasom sa pogledom na more, otočiće ispred Maslinice i neponovljivim zalazima sunca, prostranim vrtom sa ležaljkama u sjeni maslina, nudi brojne mogućnosti povlačenja, opuštanja i aktivnosti, a djeci mnoštvo prostora za igru. Sunce Vas ovdje stalno prati, bilo na velikoj sunčanoj terasi, na bijelom šljunku novouređene plaže ili njegov odsjaj u moru, koji pred večer prelazi iz srebrene u narančastu, crvenu pa ljubičastu boju...

Iz apartmana Lemony sa par koraka napuštate naselje i šetate, trčete ili vozite biciklom dobro uređenom makadamskom stazom kroz maslinike i šumu makije, djelomično ravno, a najčešće u blagom padu ili usponu. Dužinu staze određujete sami, na otoku je uređeno preko 100 km ovakvih brdskih i poljskih staza. Istražite ovaj lijepi, zeleni otok, posjetite uz put obiteljska gospodarstva koja nude crno vino, vrhunsko maslinovo ulje, proizvode od smokava ili poznati šoltanski med.

 

  

STAN ZA ODMOR LEMONY

do 4 osobe do 6 osoba

7. & 8. mjesec

 144 € 159 €

6. & 9. mjesec

 115 € 125 € 

5. & 10. mjesec

 96 € 102 €