Nazovite nas: +385 21 659 202 | E-mail: green-island@eko-adria-solta.com

fgvtour

Od 165,00 € po danu

600 m
500 m
10 m
10 m
8 prs.
300 m
8000 m

Kuća Maritima se nalazi direktno do mora, na rubu malog ribarskog mjesta Maslinica. U sredini prekrasno održavanog mediteranskog vrta sa stablima limuna, naranči i maslina, kuća za odmor Maritima impresionira svojom arhitekturom sa sunčanim terasama sa pogledom na plavo more i zelene otočiće. Ovdje ste na pravom mjestu ako tražite mir, čistu prirodu i bistro i kristalno čisto plavo more.

U sjeni maslina, na sunčanim terasama ili na obali mora direktno ispred vrta naći će te svoj omiljeni skriveni kutak za opuštanje i sanjarenje. Zaplivajte u kristalno čistom moru do druge strane uvalice Tepli Bok ili do otočića ispred obale, gdje možete cijeli dan provesti u samoći u hladovini borove šume ili sunčajući se bez suvislog tekstila na ravnim prirodnim sikama.

Zatvoreni prostor kuće za odmor Maritima sa 100 m2 površine na dvije etaže sa 8 ležajeva udobno je namješten za dvije sprijateljene ili jednu veću obitelj i podjeljen je na četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, jednu veliku potpuno opremljenu kuhinju sa perilicom suđa i jednu malu kuhinju, prostrani i udobni dnevni boravak s velikim LED TV, kaminom i dodatnim kaučem na razvlačenje, veliku terasu s prekrasnim pogledom na more i čarobne zalaske sunca. Većina kuće i opreme je nedavno obnovljena, a novi madraci sa memory pjenom pružit će Vam dodatnu kvalitetu opuštenosti i mirnog sna.

Na raspolaganju Vam je roštilj, mnoštvo prostora za sunčanje s ležaljkama i suncobranom, vanjski tuš i prirodna plaža sa suncobranom i ležaljkama.

 

STAN ZA ODMOR   M A R I T I M A

do 8 osoba

srpanj, kolovoz

309 € 

lipanj, rujan

179 € 

svibanj, listopad