Nazovite nas: +385 91 911 0639 | E-mail: mygreenislandstory@gmail.com

fgvtour


Mi smo nova turistička agencija osnovana sa ciljem da ljepote i skrivena blaga otoka Šolte sačuvamo, ali i podjelimo sa našim gostima. Interesira nas samo ŠOLTA.

 Mi, to smo Katarina, Duje i Zlatko – troje ljudi – tri generacije. Visoko motivirani TIM, istinski prijatelji prirode, koji rado žive na ovom otoku duboko svijesni činjenice da živimo na jednom osobitom djeliću Zemlje.

Naši dugogodišnji boravci i iskustvo u inozemstvu čini nas dovoljno osjetljivima da prepoznamo potrebe i želje gosta Šolte. Želimo biti bolji!

Zahvalni da se Šolta do danas uspjela oduprijeti mainstream turizmu, da posjeduje prekrasne prirodne ljepote i kulturne vrijednosti, isto tako naročitu klimu i kristalno čisto more, želimo da i Vi otkrijete, zavolite i cijenite upravo te naročite vrijednosti ovog Otoka i time pomognete, da akcent našeg turizma ostane upravo na tim vrjednotama.

Želimo biti tu radi Vas, i pokazati Vam mogućnosti koje Otok Šolta može pružiti svome gostu. Znamo koliko Vam Vaš odmor znači i želimo pomoći da Vam vrijeme koje ovdje provedete ostane dugo u sječanju, kao i, naravno, da se i slijedeće godine vratite k nama. Želimo da kući ponesete puna pluća i mnoge nezaboravne utiske i doživljaje, a time i opuštenost i odmorenost koja će dugo potrajati.